Category Archives: Nuffnang

Medley Post..

Medley post..bukan lagu tau tapi cerita-ceriti yang digabungkan dalam satu post..(^_^)
OK 1st, sekitar jam 7.45am tadi, blog ini menerima Followersnya yang ke 100. Hadiah? oOOoOO..tiada hadiah lah..:) tapi terima kasih kepada( bidadari <–—-Klik untuk kenal) yang telah menjadi pengikut TULUS DARI HATI yang ke 100. Terima kasih yang tidak terhingga juga kepada semua bloggers yang sudi menjadi pengikut blog ini. Untuk itu, saya hadiahkan sejuta lemon-lemon di persekitaran udara anda..semoga harum semerbak alam ini..:)

I supporting their product! Nah, nampakkah Versaline ads sedang running di blog saya?
Saya membeli produk mereka..:). Walaupun produk yang saya beli itu bukanlah yang sedang diiklankan, tapi rasanya saya masih dikira menyokong mereka. Produk Versaline yang saya beli ialah Healthy white -skin lightening lotion. Saya memang plan untuk membelinya, sebab lengan saya mempunyai ton warna. Mungkin disebabkan saya selalu memakai baju lengan pendek kalau tidak ke tempat kerja, jadi bahagian yang tidak bertutup tu, menjadi gelap sedikit. So harap-harap lotion ini boleh membantu saya mengatasi masalah ini

stuffs yang lain
(Loreal Dermo-Expertise, Pantene & Dettol-shower gel- shower gel ni free item bila beli 2 tin Shieldtox..)
Saya menggunakan produk Loreal lebih kurang 10 atau 9 tahun lepas. Bermula dari White Perfect, kemudian kepada Pure Zone (time tu ada mslh jerawat), tukar lagi kepada white perfect, kepada Revitalift, pakai anti kedutan bawah mata, dan banyak lagi lah produk Loreal yang saya pernah pakai, so yang terbaru ialah set krim siang dan malam. So far, ok juga guna produk ini. Tidak ada masalah sangat. Namun demikian, saya juga pernah menjadi pengguna yang agak lama kepada produk Olay (lebih kurang 2 tahun, Fair & Lovely (time sekolah), Ponds (time di Universiti), Garnier (sebulan saja). Tapi LOREAL tetapi di hati.

Loreal Day & Night face cream

Sup sayur (ini menu diet saya, sedap tapi teringat pula kawan kat Pahang, mesti kalau dia nampak dia akan cakap sup air hujan..hahaha)

Masih rindu akan kampung. Ayam Jantan ini warnanya cantik. Bersih dan tinggi.

Nah, ini girlfriendnya..Kecil ja tapi consider cute la. Ini pun bersih. Tidak tahu macamana mereka menjaga kebersihan badan. Mandi kali kan..(*_*)

Buffered Earning..:)

Oh, hari yang tidak productive langsung.

I just stay at home, doing nothing other than eating, bathing, cleaning the house and facing my poor lappy- internet surfing. Well, talking about internet surfing, I’ve to sit and wait for a page to loading with millions of patience since the Celcom Broadband connection at my area was very poor. However, I still feel grateful because I still manage to checking my FB, my blog and doing some blog walking and responding to other bloggers who came to visit to my blog as well.
Roughly, I started putting up Nuffnang Advertisements on my blog since last month and yesterday or the day before yesterday I received my second Buffered Earning -BE which is I never expected at all. Ya, as each bloggers, I often dreamed of BE, but not as soon as this and not in this situation where I am far away with better internet connection. Anyway thank a lots to Nuffnang and to Celcom Broadband as my 1st BE and Singapore Tourism Board as my 2nd BE which most of bloggers also being selected for this campaign. (^_^)

What is Buffered Earning?

Well, for my understanding BE also know as CPM (Cost per Impression Ads- please correct me if I’m wrong) means that the advertisers bought some space on our blog for their product campaigns and they were paying us based on unique impression (i.e visitors) that came to our blog, with or without they click the ads. That is means, CPM are different from CPC (Cost per Click) ads which is require visitors to click at the ads in order for us to get paid. So when we get BE, the more visitors come to our blog the more income we will earn. As simple as that!

Why faster internet connection is crucial for me when I get BE?

Well it’s simple. With faster internet connection, it easy for me doing blog walking and leave my blog address on other blogger’s page so they will visit me back. Roughly, with faster internet connection I can go to 4 other blogger sites in a minute. But now, in an hour it is a miracle if I can leave my footprints on 5 other blogger sites. Poor me..:(

Well what to do, that is my fate for only have Celcom Broadband (oppss..that’s not really mine, it’s belong to my sister..hahaha)

Kenapa lah slow sangat wahai broadband?

And that is keep me awaken all night long, doing blog walking to make sure my blog traffic getting higher and higher in order to earn more, More, MORE and MORE……..rmRMRM..(^_^)
Selamat Hari Malaysia to all of you
(16.09.2010)
P/s: Sorry to those of you who came to my blog but I haven’t visit you back. Will do it soon whenever I get better internet connection, ya maybe I need to go down to town.

Ingatan dari NUFFNANG

Untuk kawan-kawan blogger semua.

TULUS DARI HATI  ingin kongsikan satu peringatan daripada pihak Nuffnang yang saya dapat dari ATOK BIJAK. Berikut adalah ingatan beliau.
Surat ingatan nuffnang ni pakcik cilok dari zonpanas.com


Nuffnang nak ingatkan semua bloggers pasal tindakan penggantungan dan penyingkiran pada bloggers yang suruh2 kawan klikkan iklan untuk menjana iklan. huhu. So kawan2, berhati2 ye dalam shoutbox. kalau berminat dengan iklan tu, jemput la klik. Tapi kita tak perlu hantar “dah klik digi”. Hehe. Kita faham2 sendiri.

Cukuplah sekadar “Singgah sini…”. “salam…”, “up trafik sini..”, “selamat patang” dan sebagainya…

Dear Nuffnangers,

As you might already know, there are 2 different types of campaigns from Nuffnang: Metered (mCPM) Campaigns , which pay according to the number of visitors who see the ads; and Cost-Per-Click (CPC) campaigns, which pay bloggers based on the number of clicks generated on the ads.

It has come to our attention that certain groups have been committing click fraud, which is defined as clicking on CPC advertisements intentionally just to generate earnings for a blog’s owner. Do note that this act is an abuse of our Terms & Conditionsunder Section 6.

Banner ads are only supposed to be clicked on if the viewer is interested to find out more about the advertising campaign, and not for the intention of earning extra money. Should this situation worsen, the frequency of ad campaigns might be significantly reduced as we’ll only be able to sell ad spaces on blogs with no click fraud record.

Our system is capable of tracking these illegal actions which are documented and if necessary, be used as evidence for any legal purposes. In the past, Nuffnang has suspended and banned various individuals and groups for committing this offence. However, as the number of bloggers who commit this selfish act has been growing in an alarming rate within our community, we’re forced to be more vigilant and will take necessary action to ensure our other members of the community who do not engage in such act to suffer in the long run.

If you are aware of any of your friends or anyone who have been engaging in such acts, we would appreciate it if you could kindly advise them to refrain from doing so, as bloggers who are caught engaging in click fraud activities will be punished severely, either by suspension or termination.

Thank you for your attention.

Cheers
Blogger Relations Department
Nuffnang Sdn Bhd
P/S: so lepas ni kita hati-hati lah ya…:). Ingatan ini bukan merujuk pada sesiapa tetapi kepada diri sendiri dan kawan-kawan blogger semua.