Category Archives: Wordless Wednesday

Wordless Wednesday: Imej apa yang anda lihat?

Imej apa yang kamu nampak bila melihat gambar ini?

Photobucket

Lokasi: Tindakon Dazang Beach, Kudat

Wordless Wednesday: Sembonia

Photobucket

I just love it!

Wordless Wednesday # 25: Messy Table

Okay, Okay.. lets look what we got here. Ya, this is my working area at home. Soooo messy right? Ya, saya pun terkejut when I’m done with my “marking exam papers” early ¬†this morning (2.31am) dan nampak meja saya sangatlah serabut. Macam tongkang pecah! Tapi bagus juga, ada idea terus for Blogging and of course for WW segment (tapi ini bukan lagi WW bah kan..hehe)

Photobucket

Close up – atas meja. Notice my new novel? which one? Okay cari dari: tempat stationery, keyboard, novel – No Turning Back by Sarah Lewis. Yang dalam rak tu novel lama. Kira banyak lah juga. Yang masih di rak lain pun ada..:)

Oppss..kedapatan beFB sambil marking paper kan..:) time ini chatting with this blogger Portia Casadelarossa.

Photobucket

Kesian printer saya, kena jadi tempat letak2 barang: my new sling bag and student exam papers yang sudah siap di tanda. Haha, tidak perasaan ada losyen kena tidih bah..

Photobucket

But usually I will tidy up my table (room) before i off to work so when I come back, sejuk saja hati memandang. Tidaklah tambah stress (sudahlah di tempat kerja stress, sampai rumah pun stress sebab bilik semak)

 

Happy Wednesday all.

 

Wordless Wednesday # 24: My weekend

I went to KK last weekend and manage to took some pictures using my HP.

BERSIH supporters was all over the place. This is at Restoran Sri Sempelang Sinsuran.

Photobucket

My dinner at Upperstar Damai Plaza: I had Lamb Chop and it was great.

Photobucket

On the way home, Sunday afternoon.

Photobucket

 

Wordless Wednesday #23: Tiket yang terbakar

Photobucket

My “burned” flight ticket a.k.a Boarding Pass to Miri. Masih ada rasa “sayang itu duit” sikit-sikit dalam hati oh sampai sekarang ini.

Actually it is a well planned trip. The ticket was purchased a month earlier but a sudden unforeseen problem had occurred a day before the scheduled flight.

Apapun, harap-harap ada ticket yang lebih murah lagi selepas ini.