complaining

*upset*

If only I have mountain of courage I will face my boss and say these line to him :I not a Superwoman, sir. Could you please let other people take care of that program?

Too much work can sometimes demotivate the workers.

Taulah saya sebagai orang bawahan saya kena ikut arahan tapi kenapa perlu saya. Kan banyak orang lain.? See, I starts complaining already.

Leave a comment ?

14 Comments.

  1. sabar ko kay..bginila nasib org baru…kadang2 kita perlu bersuara dengan bijak jg sekali supaya org terus noted yg kita baru tp berpengalaman..biar org tau kita bukan calang2 org untuk diperkotak katikkan…kalau buli masa ko speak up ko bawa kotak sbgt simbol ko x boleh diperkotak katikkan…~~~ada powerka nasihat aku ni?ekekekeke

  2. Org baru selalu kena buli owh kan Kay?! Org lama sdh jara kena buli! Huhu..

  3. ya… sllu sy drg nie dri kwn2 lain.. kena ambil pengalaman kunu tp next2 year kena suru buat lg..
    apa la nasib sy t nie.. huhu

  4. begitu la sy rasa tu Kay.smpi sy hilang perasaan sudah.speechless

  5. ambil kesempatan ‘lepas tgn’ ba drg tu kay..

  6. at one point of time, sa pasti ko akan bersuara juga Kay that you have had enough of the orang-baru-harus-buat-semua-kerja mentality….and once you have done that, orang atas/orang lama akan fikir dua tiga kali sudah mau assign work sama kau bcos they know you will not simply nod in agreement.

  7. Hi Kay, I guess that is some of the hiccups we get when working.
    But I look at it this way….Maybe your boss thinks you are better than the others?
    Or he knows you can handle it?
    He has seen your work before, thinks you are the one to do it.
    Or, he wants to give you the experience….

    I too have many times thrown my staff, a few whom I have been keeping an eye for promotion….into the deep end. Just to see how they get out or swim out.
    I have many times put a young girl, (a Malay girl) fresh from College to do a man’s job. And the job was not related to her studies or experience.
    But I had my eye on her for a promotion to another post with heavier responsibilities. This was my test to her.

    She passed with flying colours! How I know?
    The contractors phoned me, “Lee, can you send a man over! She’s tough”!
    That was what I wanted to know.
    I promoted her a month later.
    Best regards.
    Lee.

    • Tq Lee. Ya your comment such an inspiring to me. Ya I take the job/task after i lost the discussion with my boss. I let myself think on the positive side to make sure I am happy doing that job. Not a hard job anyway.

      Have a nice day ahead Lee.:)

  8. Uih, ko kena buli tu Kay. Masa saya masih kerja dulu, saya relocated sebanyak 2 kali. Tiap kali saya sampai tempat baru, terus kena kasi ‘waris’ macam-macam tugasan yang hampir impossible saya bikin saturang. Saya x tunggu lama, Kay. Waktu tu juga saya confront gb dan tukang suruh yang lain. Klu memang tugas-tugas yang kena lempar tempat saya terlalu membebankan dan saya tahu ada guru lain yang goyang kaki, saya sebut jak nama durang sebagai calon berbagi kerja sama saya. Mana boleh tidak seimbang, sama jak pun gaji. biarlah durang senior, durang pun pekerja juga mcm saya. Siurang pun mau masa bikin persediaan mengajar, mana aci kerja perkeranian pula yg lebih-lebih.

    I know that made me infamous di setiap sekolah yg saya pigi..but I don’t care, because I know I’m right. And tiada org yg berani buli me, termasuk lah boss. Lol.

  9. Perlu banyak bersabar.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled