Kelam Kabut

Pagi yang kelam kabut.

Bangun sangat awal dan tiba-tiba rajin buat breakfast- Pisang goreng.

Printing Final Exam Paper.

Now, just done with my JSU for Final Exam Paper. Ya, fikir pasal JSU while ironing my baju kurung.

Time buat JSU terfikir pula pasal ini – Adakah sandal yang baik untuk pakai p kerja ni?

Turun p bawah, cek sandal. Ada, sandal biasa dipakai tapi perlu digam.

Cari gam kasut, selalu nampak di rak belakang. Tapi pagi ini tidak ada di sana.

Cari handbag mana mau pakai hari ini.

Cari mana itu jam tangan – belum jumpa tapi tahu di mana letaknya.

Lesson plan for today classes not done yet.

 

Sangat kelam kabut.

Semua itu boleh saya buat paling lewat malam tadi. Tapi saya malas.

Yes, Sometimes some peoples can simply tolerate with last minute thing. Buat last minute punya kerja kadang-kadang mampu membangunkan minda dan tubuh yang lama tidur. (lepas itu stress pun tiba-tiba datang dan mood pun jadi buruk). Hehehe.

Pasal kasut dan handbag, 3 kali turun ke KK, dari KM set dalam fikiran beli ini dua benda tapi balik ke KM hanya dengan makanan dan makanan.

Okay, cukuplah membebel.

KERJA!

 

 

Leave a comment ?

11 Comments.

  1. Selamat hari raya Kay! Heheheh… kalau saya pula mcmana malas pun tetap ready apa yg patut time mlm. sbb pagi besok tu komfom lambat bangun. Hahahahah… Tp sempat jg ko guring pisang aa.. caya la! ba.. jgn stress2! :)

  2. hehee kelam kabut sikit xpe kalau semua berjalan lancar.tp bila kelam kabut ada je yg xkena tu mmg tension.mula rasa nyesal xprepare awal2…
    slmt hari raya.maaf zahir batin…;p

  3. kalau sa cikgu mcm ko kay sa pun mungkin kali lebih kelam kabut ni..

    sa tad amood mau kerja ni ari.. terpaksa dikuatkan

  4. saya bukan kelam kabut cath…malas mo pegi keja suda…1 minggu cuti ni bikin malas….

  5. haha..sy slalu tdk ready semua tp sy rilek ja.i dunno why.sy mmg slow motion punya org.tp ada masa jg sy tpaksa stress.lol

  6. Caya lah Kay…sempat lagi ko masak pisang-guring arr for breakfast…sia pula stress pasal jam maklum lah sejak seminggu ni jalan clear saja kan…buli F1 lagi niari atukoiiiii….very the jam bei….:) Wuih…lama butul sia menyepi dari blog baru niari terBW…

  7. hehe..sy pun slalu mcm tu..bila mau p stay overnight tmpat saudara or kwn, awl pagi bru prepare brg2..time tu la kelam kabut..sma jg time mau p klas or exam..time tu jg la kelam kabut mau cri pen la, buku la..haha

  8. Selamat maju jaya, cigu Kay! :D Biasa laitu. Tapi saya salute la ko dapat lagi buat breakfast pisang goreng.. Kalau saya? Haha usah dikata :p

    Bah, jiayou-jiayou!

  9. haha..lucu pula..sa pn bgtu jg kdg2..tp since sda kawin, hdp terorganize skit..hubby pndi bising

  10. Such a long time I didn’t visit this blog!.. I was too bogged down. Columns look updated regularly.

    I’m trying to burry the past at the same time.

    Friends have always been saying Im a for giving person, (may be not) that doesn’t matter, Im always on my own view since I know how to count.

    Kelam Kabut is all to do with attitude about time, between when you’re ready and when you’re not. Very often we take things for granted, little attention given, when it passes time has no mercy. Its history. Salam

  11. hehe..sa rasa itu normal..hahaha..
    sa mmg gitu jgk kay..

    tp paling best pisang goreng tue..nyummy..hihi

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled