Permohonan Pertukaran Guru e-GTukar Januari 2012 dibuka 1 – 30 September 2011

Khas kepada guru-guru ya. Ada sesiapa yang bercadang. berminat atau terfikir untuk berpindah sekolah. Ya lah, mana tahu mengikut suami kah, mengikut  isteri kah…Baik ini ada sedikit maklumat untuk mereka yang berkenaan.

Permohonan Pertukaran Guru antara Bahagian / Negeri, antara Daerah dan dalam Daerah bagi pertukaran sesi Januari 2012 untuk DGA 29, DG 32 (KUP time based), DG41, DG44 (KUP time based) dan DG 48 (KUP time based) dibuka mulai 1 hingga 30 September 2011.

Keputusan permohonan pertukaran Guru Sesi Januari 2012 dijangka dikeluarkan mulai 14 November 2011

Maklumat penting: Sila semak maklumat anda melalui laman web e-GTukar. Sekiranya terdapat sebarang pindaan yang perlu dibuat, sila berhubung dengan pegawai unit Menengah / Rendah di Pejabat Pelajaran Daerah atau Jabatan Pelajaran Negeri dengan segara sebelum sesi pertukaran bermula.

Maklumat lebih lanjut, bolehlah melayari laman ini : Sistem Pertukaran Guru Secara Online

 

 

  1. nah,ngam ni untuk si Kak Misya yang berabis mo pindah.. ^_^.v..
    Aki Karut recently posted..Sanggup untuk ditertawakanMy ComLuv Profile

  2. na mesti ramai la ni yg mau pindah p hometown masing2 kan..how irony…mula2 dulu mau p jauh2, mau berdikari & mau ada life sndiri…tp lama2, mau balik juga p hometown, mau dekat dgn rumah..kan..hehe..
    aemy recently posted..Psychopathic Bloody MoronMy ComLuv Profile

  3. Bagus untuk diorang yang tersalah posting ni. Atau pun yang bosan sudah duduk di tempat yang diorang duduk sekarang. Haha.
    Fadzmie recently posted..Motivational Monday #2My ComLuv Profile

  4. nak mintak tkar ke x ni?… dh selesa duk sini skrg.. tp usbend la plak xde keje sini.. huhu..sygnya nk tggal tmpat ni..

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled