Regretted

1 detik

 

Ku tidak pinta banyak

Cuma 1 detik

Paling ke arahku

senyumlah

 

Itu sudah cukup

Buat aku bernafas untuk seribu tahun lagi.

 

Kay Masingan

April 2012

 

I did some unnecessary actions last week which I regretted it until today – or forever. Saya ingat saya sudah membuat pertimbangan yang logik, tetapi rupanya saya salah perkiraan. Ya, ada benda-benda yang we cannot undo anymore and we had no other options other than to face the consequences.

Oh, it’s not related with the post that I finally moved under private mode recently. Jangan kamu ingat itu pula. :)

Briefly, it is something to do with my Money/ Financial Management.

Happy Tuesday all please make long consideration before taking any action otherwise you’ll regret it for the rest of your life.

 

* love the poem* :)

  1. Huhu selalu trjadi sama sya jga ni sis..anyway, that’s life! mistake is a lesson. :grin:

    Have a nice day!

  2. Kalau ada kaitan sama duit selalunya mmg buat kita hilang perkiraan kan kay! Uhuhu..

  3. Oh ya. sa pernah dan dulu menganggu sa punya hidup lama juga la.. he he he..

  4. wahhh..i love the poem too..
    owh..sy paling teruk bab financial kay..huhu..
    apapun benda uda terjadi..so lps ni tak buat uda r kay..hihi

  5. besa la bha tu kn kay..anyway, thanks for reminding us :D

  6. wah..sya pun ada pengalaman begitu.. a lot amount lg tu..huh!

  7. it’s ok sis..everything gonna be ok…just be cool..

  8. kay the poem simple but ada makna ni..

    yeah kay yang lalu kan mmg lalu suda but mmng akan rasa menyesal but apa bel buat sa cuma harap sa inda buat kesilapan yang sama

  9. whoa..sounds revenge here haha..mksud sya tu lirik hehe

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled