Sejarah?…:)

Hye..

Terima kasih kepada semua pengunjung yang sering datang ke blog ini, sudi tinggalkan komen, menjadi follower dan sudi klik pada iklan nuffnang.
sebenarnya saya bukannya baru dalam dunia blogging ini, saya sudah mula mempunyai blog pada tahun 2007, waktu itu memang sangat aktif dan berjaya mempengaruhi (rasanya) seorang kawan yang juga penulis blog yang aktif kini, untuk menghasilkan blog. But, since last year my passion in blogging is getting less and less dan ada sampai 1 tahap saya tidak akan mengemaskini blog saya selama sebulan. Setakat ini saya mempunyai 3 blog, termasuk yang ini, tetapi hanya ini – TULUS DARI HATI yang masih aktif, yang 1 telah dihapuskan (deleted address), dan yang 1 lagi telah di locked untuk tatapan orang lain.
Ok cukup untuk pengenalan ini..:)
seterusnya saya ingin kongsikan sentuhan kreatif seorang rakan yang telah mengedit gambar saya sempena hari jadi saya tahun ini iaitu DreamChaser-klik. Saya sangat berpuas hati dengan hasil tangan yang dia lakukan..:) TQ ya.
Aku hanyalah seorang wanita
 bermata sepet tanpa kelopak
yang selalu mengimpikan sepasang mata
yang besar dan galak dengan kelopak………………………..(bersambung)
  1. nurainie.ismail

    nak sambong sajak tu boleh??

    walaupun aku wanita penuh impian
    termasuk mata galak Aiswarya Rai
    tapi aku punya usaha sendiri
    biar mata ini menjadi saksi

    hikhik (hentam keromo)

  2. valkommen Kay…

  3. hi nurainie…boleh je..tq datang singgah n jadi follower..:)

    seabiscuit…ni kes blogwalking sngt ni, jalan2 komen pun sdh jd valkommen..:)

  4. hehehe..sebenar nya.. (ceh..) ya..memang betul.. engkau la yg telah menimbul kn motivasi ku utk terjun ke dunia bloging .cewahhhhhhh.

    bah,, terima ksih sb mention my name here.
    sa ttgu ko balik nanti , to give u the specially framed portrait of yourself.

    kasi tau , bila kau mau p kk a. supya sa bleh redi2 hehe

  5. ek..valkommen tue mksudnya 'u welcome'..cilok swedish lang.

  6. DreamChaser..ya ba. ok nanti saya kc tau kalo sa pulang sana.
    seabiscuit..ooo gitu ke..ok la valkmommen..:)

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled