Semakan Keputusan Permohonan Sistem Pertukaran Guru Secara Online (e-GTukar)

Semakan Status Permohonan Pertukaran Guru Terlatih Antara Daerah
bagi Sekolah Rendah dan Menengah

222222222222222222222222222222

Kay Masingan
Bagi Sesi : JANUARI 2012


TAHNIAH

Permohonan pertukaran anda diluluskan. Surat kelulusan rasmi akan dihantar melalui Jabatan Pelajaran Negeri.Sila pastikan anda telah menerima surat kelulusan pertukaran dari Jabatan yang berkaitan sebelum melaporkan diri di sekolah baru.

 

So, tahun depan saya bukan lagi di tempat sekarang, sebaliknya akan berada di tempat yang baru. Walau saya rasa sangat gembira kerana permohonan pindah saya berjaya tetapi pada masa yang sama ada sedikit rasa sedih kerana saya terpaksa meninggalkan kawan-kawan sekarang. Apapun, beginilah kehidupan. Tidak selama-lamanya akan bersama. Kawan itu, walau jauh kalau niat dalam hati kita ingin berkawan, makan selamanya akan jadi kawan. :)

Leave a comment ?

16 Comments.

  1. tahniah, sis :)
    ya perpisahan manalah yg x sedih kan..tp jgn risau, nnt ko dpt kwn baru juga..hehe..sy harap ko happy di tempat baru nnt ^^
    aemy recently posted..Let it DieMy ComLuv Profile

  2. tahniah kay.sy tau perasaan gumbira ko skrg sbb sy enda buli lg minta tukar.br posting :(
    dyana recently posted..My Lashes With Pink (Long) Dolly Wink MascaraMy ComLuv Profile

  3. perpisahan satu pengorbanan…
    ZackJ recently posted..Aku Benci !!!My ComLuv Profile

  4. congrats kay! hopefully my hubby’s application pun lulus utk pndah area km. fingers crossed!:)

  5. Congrats to you Kay! Mesti perasaan sedih dan happy bercampur aduk ni kan dalam hati ko. Sad to say goodbye to your current school but at the same time you’re happy cuz you’re going back for good ;-) All the best in your life yah!
    AnnieMing recently posted..Wordless Wed – Go To Google And Type ‘askew’My ComLuv Profile

  6. Akan berpindah kah ni?..kay, apply KPLI bila arr? mau apply lah mau jadi sigu haha…
    elihjapahar recently posted..Guru Wanita Lakukan Hubungan Seks Dengan 11 Pelajar LelakiMy ComLuv Profile

  7. wah kay tahniah…d mana ko pindah? aik..bh misti sedih kan kasi tinggal kawan kamceng ..sama murid2 juga kann..anyway hope the best in your life

  8. waaa…congrats sis…however, leaving the old one made self sorrow right…don’t think it hard,just be happy and get prepare for upcoming environment..may gbu..=)
    azeanthy paiman recently posted..Is it fine?My ComLuv Profile

  9. Tahniah…saya tak dapat tukar…huhuhu… :cry:
    Jihan recently posted..New lappy….yeay!!My ComLuv Profile

  10. Tahniah Kay.. school mana ko pindah?

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled