Video Guru Mengamuk pasal ELAUN di Kota Belud

Jom kita tengok sama-sama vidoe ini.


 

  1. Tdk kena surat tunjuk sebab ka tindakan beliau tu ah? Apa2 pun harap2 mesejnya sampai kepada pihak yg berkenaan.

    All the best!

  2. Hangat betul ini youtube. Apa lah kejadian lepas ni ah? Kita tungu ja lah. :shock:

  3. Bangga sy sbagai org KB ada jg yg bersuara..hehe..

  4. betul2 hot ni cigu oo.. semoga ni video buka mata pihak yang berkenaan la..

  5. Ni kali lah..punya panas ni cigu..kasi hantar sana kementerian ini video haha

  6. OK, bole tahan. Sungguh relevant, beliu bole juga hubungi citizen jouralist- Badaksumbu untk bantu highlight pada bila bila masa.
    Seperkara lagi, orang orang Sabah sila undilah parti pebangkang kali ini kalau mau perubahan. Walaupun bidang pelajaran dibawah jurisdiction Kerjaan Persekuatan, maknanya bukan dibawah jagaan kerjaan negeri, namun saya perpendapat pressure bole dibuat unutk memestikan bahawa tidak ada descriminition dan prejudices berlaku seperti ini
    Parti Politic Sabah-SAPP akan perjuagan hak orang2 kita-tidak perlu tunggu restu dari KLumpur. Ikuti , Badaksumbu bersama kamu seterusnya.

  7. janji ditepati la sangat… :twisted: :mrgreen:

  8. Sesiapa yang mendengar rentihan guru ni cuba salurkan kepada mana-mana pihak berwajib agar nasib guru-guru di SK Taburan dapat diperhalusi ke arah hak yang mutlak. Ini baik kepada semua pihak terutama mereka yang terlepas pandang.

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled