Wordless Wednesday # 25: Messy Table

Okay, Okay.. lets look what we got here. Ya, this is my working area at home. Soooo messy right? Ya, saya pun terkejut when I’m done with my “marking exam papers” early ¬†this morning (2.31am) dan nampak meja saya sangatlah serabut. Macam tongkang pecah! Tapi bagus juga, ada idea terus for Blogging and of course for WW segment (tapi ini bukan lagi WW bah kan..hehe)

Photobucket

Close up – atas meja. Notice my new novel? which one? Okay cari dari: tempat stationery, keyboard, novel – No Turning Back by Sarah Lewis. Yang dalam rak tu novel lama. Kira banyak lah juga. Yang masih di rak lain pun ada..:)

Oppss..kedapatan beFB sambil marking paper kan..:) time ini chatting with this blogger Portia Casadelarossa.

Photobucket

Kesian printer saya, kena jadi tempat letak2 barang: my new sling bag and student exam papers yang sudah siap di tanda. Haha, tidak perasaan ada losyen kena tidih bah..

Photobucket

But usually I will tidy up my table (room) before i off to work so when I come back, sejuk saja hati memandang. Tidaklah tambah stress (sudahlah di tempat kerja stress, sampai rumah pun stress sebab bilik semak)

 

Happy Wednesday all.

 

  1. Ini baru la meja org yg buat keja! Hehehhee.. Happy wednesday kay! :)

  2. meja org wat keja mmg nmpk serabut skit sis..hehe..happy wednesday sis..=)

  3. ala trus sy rindu desktop pc sy, besok sy mau antar pigi kedai utk repair lah…sy x brp suka blogging guna laptop sbb kecil skrin :lol: Happy Wednesday Kay

  4. masih kemas lg ni kay..hehehe..
    bha..mcm best plk tue novel kan ?
    coming soon la..ada byk novel lg nda hbs baca..haha :D

    happy Thursday kay :razz:

  5. Assalaumualaikum… lama sudah x kemari.. bkn tak sudi tp masalah lembu2 nak bersalin tepaksa bidan kan dia sekejap…ekekek… skrg ni nak aktif balik dtg sini…

Leave a Comment


NOTE - You can use these HTML tags and attributes:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv Enabled